Alla inlägg den 19 augusti 2009

Av B - 19 augusti 2009 11:20

Det här klippet måste bara visas upp för så många som möjligt. Ses minst en gång om dagen för att hålla sura miner borta! Varför får inte jag sån här medicin hos tandläkaren?

Av B - 19 augusti 2009 11:11

Måste ju bara visa en bild från svampplockningen häromdan! Maken ville inte vara med på bild för han var minst sagt lite grinig (rädd?). Vi gick vilse litegrann och satte oss här ner på en stock för att vila lite. Det roligaste var att vi var ute och gick mellan två vägar och vi hörde hela tiden bilar på vägarna så vi var ju aldrig vilse "på riktigt". Men vissa i familjen lyckades ändå bli lite småskraja, hela promenaden tog inte mer än 1½ timma men det var tydligen långt nog för en del:-D. Svamp hittade vi iaf och det är ju det som är huvudsaken!

Av B - 19 augusti 2009 11:01

På lördag blir det fest! En kräftskiva för att inviga altanen (börjar det bli tjatigt med altaninlägg?:-)). Vi blir inte så många, har bjudit våra bästa vänner så en 11-12 personer kommer nog. Ska in till stan och köpa en presenning, gärna vit om jag kan hitta, och använda som tak ifall det skulle bli dåligt väder. Har en 80m lång ljusslinga som jag tänkte fästa i denna, tror det kan bli snyggt. Infravärme skulle kanske inte vara fel heller... kanske man kan låna hos nån eller köpa, skulle nog vara bra att ha till hösten ändå.


Nu ska jag ut och göra fint i trädgården, klippa gräs och trimma. Får nog ta en omgång i landen också, jädrar vad ogräset växer i det här fuktiga och varma vädret!

Ovido - Quiz & Flashcards