Alla inlägg den 9 juni 2009

Av B - 9 juni 2009 11:47

Här är alltså underverket som sonen väntat på i ett par år nu... nä varför ska man bygga en gunga som tar en timma när man kan gå och fundera på en lekanläggning i två år!? Maken har alltså äntligen satt igång med sitt projekt, så här ska det bli gungor, rutchbana, nån slags klätterställning och kanske nåt mer som inte jag vet. Det enda jag är förvånad över är att han började med anläggningen innan sonen hunnit fylla 16.


Nä ska väl inte mobba gubben nu när det är hans födelsedag och allt. Traditionsenliga som vi är gick barnen och jag upp strax före sju och fixade en bakelse, ballong och presenter på en bricka. Sedan gick vi alla och sjöng för en (faktiskt!) sovande pappa. Han blev väldigt nöjd med tidning, trisslotter och presentkort på EKO. Sen gick mamma och lade sig igen, klockan sju är alldeles för tidigt för en nattarbetande nattuggla.


Ikväll bli det skolavslutning och vi håller alla tummarna för att vädret inte bjuder på ösregn. Varför ska man ha en svensk skolavsluning inomhus? Det är frågan som sonens skola ännu ej har funnit något svar på.

Ovido - Quiz & Flashcards